Kennismaking:

Jouw wensen, stijl en de aanwezige middelen zijn mijn uitgangspunt. In een persoonlijk gesprek kun je je wensen en je budget aangeven en kan ik je adviseren. Met mijn oog en ervaring geef ik je inspiratie, advies en kreatieve oplossingen om de gewenste sfeer te laten ontstaan en de mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten.


winkel/showroom (re) styling/visual merchandise event/decor styling  

Kixx inventariseert in de eerste kennismaking uw eisen en wensen, Er worden technische informatie en maten van de ruimte in kaart gebracht, Hierna volgt een passende offerte incl. een 'moodboard'  Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte en gevoel. Na toekenning van de opdracht gaat de werkelijke ontwerpfase van start. Er wordt een presentatiemap samengesteld van het gehele project. De map bestaat uit de keuzes die gemaakt zijn ten aanzien van stoffering, presentatie middelen, kleurenplan, lichtplan en 2d/3d schetsen.  Het definitieve ontwerp is de koppeling tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij. Indien gewenst houdt Kixx optimaal toezicht op de uitvoering. Gedurende dit gehele proces is er intensief contact met de opdrachtgever om uiteindelijk een uniek en kwalitatief eindresultaat te realiseren. 

Etalage/presentatie ontwerp en realisatie

Kixx inventariseert in de eerste kennismaking uw eisen en wensen. Ook hier worden eerst de maten en technische informatie in kaart gebracht. Kixx spreekt vooraf met u een vaste prijs af per keer, dit geeft u duidelijkheid en geen onverwachte verrassingen in de prijsstelling. De prijs is inclusief huur van de gebruikte decoratie artikelen. Kixx maakt bovendien het overgrote deel van de decoraties zelf, zo zijn de presentaties origineel en kunnen er bovendien decoraties op maat gemaakt worden.